Két ékszert egy áráért? Igen!

Lepd meg hölgy ismerőseidet egy ingyen ZÜMMizer karkötővel, mi pedig duplán támogatjuk a méhek ügyét!

Elégedetlen, és türelmetlen női arcok mindenhol?

A férfiak élete is egy fokkal könnyebb, ha elégedett nők veszik körbe őket.

Tudjuk, hogy ez nehéz, meg sokat kell érte dolgozni, viszont ha ZÜMMizer ékszerekkel leped meg a szeretett hölgyet, nem nyúlsz mellé!

Ideges barátnők, hisztis lányok…ugyan! Szereld le őket egy meglepetéssel!

Jó, de mégis miért jó ez nekem?

"Támogattam 10%-al a méheket!

Tudnod kell, hogy más országokban van olyan munkakör, hogy virág beporzó. Pl.: USA, Japán, Kína közéjük tartozik. Ha nem akarjuk, hogy nálunk is ennyire eltűnjenek a méhek, foglalkoznunk kell velük. Mi például a Magyar Madártani Egyesületet támogatjuk, minden bevételünk 10%-val! Ezt jó ha elmondod neki is!

1 nyaklánc + 1 ingyen karkötő!

Ha már úgy alakult, hogy INGYEN adunk egy karkötőt, Te is jól jársz. Így két (de lehet három) legyet ütsz egy csapásra: 

  1. Tökéletes ajándék Neki!
  2. Dupla támogatás, egy szebb jövőért!
  3. Hős lehetsz, aki foglalkozik a természetvédelemmel. 

Totálisan univerziálisak mindennel!

A ZÜMMizer ékszereknek nagy előnye az, hogy igazából bármilyen viselethez alkalmasak. Lehet üzleti esemény, baráti összejövetel, vagy csak átlagos munkanap, tuti fel tudja dobni az ember öltözködését. Szóval bárhova mentek, nem fog vacilálni mit vegyen fel, ezzel időt és energiát spóroltok mindketten! 

Azért fontosak a méhek mert...

Az emberi élethez nélkülözhetetlen élelmiszerek, fűszer- és gyógynövények beporzását végzik. Nélkülük gyakorlatilag az emberi ökoszisztéma összeomlik.

Ha nem lenne méz...

Az emberi szervezet számára szükséges 24 ásványi anyag közül 22 kimutatható benne, és e mellett több 1000 más felhasználási területe van. Méhek nélkül, méz sem termelődhet, ami kihat az egészségünkre.

A szervezetünkkel az történne hogy...

Méhek nélkül mi emberek is súlyos betegségek sorát kapnánk el: eltűnnének azok a gyümölcsök, amelyek nekik köszönhetőek. A vitaminforrásaink elapadnának, szegényessé válnának.

A haszonállataink sorsa...

A haszonállataink a méhekkel együtt tűnnének el: mivel a legtöbb ember által tartott állat olyan növényekkel táplálkozik ami a méheknek köszönhető, ha nincs méh ami beporozza ezeket...
F. Péter
Karácsonyi megmentő, és egyben nemes ügy!
Tovább olvasom
Nagyon nagyon megörültem mikor megláttam hogy van egy olyan kezdeményezés, ahol a méheket támogatják. Karácsonyra vettem a páromnak, nagyon örült neki, főleg mikor megtudta hogy még a környezetet is védjük. Köszi hogy vagytok! Nagy nagy öröm!
Zs. Gábor
Szülinapi ajándék
Tovább olvasom
Páromat megleptem szülinapja alkalmából, mert rajong a méhekért... Na meg most itthon természetvédelem fanatizmus van! Imádja! 🙂
Z. János
Gyors és precíz!
Tovább olvasom
Nem hittem hogy kb 1 nap leforgása alatt meg is kapjuk a terméket :O Köszi a gyorsaságot, a lányomnak vettem. Gyorsak vagytok mint a méhek, ezért nagy nagy köszönet!
Előző
Következő

Kérd az egyik nyakláncot, és az ingyen karkötőt megkapod mellé. Ajándékozd meg a szeretett hölgyet, és nyerd el a szívét! Sőt! Ha kéred be is csomagoljuk neked, hogy még tutibb legyen az ajándék!

Választható színű nyaklánc

és egy INGYENES karkötő
5990 vagy 6990Ft
  • Válaszd ki hogy inkább ezüstözött, vagy aranyozott színeket kedvel a szeretett hölgy
  • Mi INGYEN adjuk a karkötőt, de a teljes árat figyelembe vesszük az adományozásnál
  • A karkötő és a nyaklánc erős szimbolikus jellege miatt stílusos, szóval bárhova felveheti
  • Edzett acélból készülnek, így könnyed, mégis egyedi megjelenést biztosítanak
promóció

Olvasd el mit mondanak mások és szerezd meg az INGYEN karkötőt!

H. Ákos
Évfordulóra villámajándék 😀 Megmentettetek!
Tovább olvasom
Nem kicsit vicces, hogy az irodában mézes krémest majszolva találtam rátok 😀 Férfiasan "későn" jutott eszembe az évfordulónk.... Január 3-i évfordulóval egyébként sincs vásárlás terén túl nagy szerencsém, de most az volt. Köszönöm, hogy ennyire gyorsak voltatok a kaptár nyaklánccal és a karkötővel, Reni oda-vissza volt már a doboztól is, sikítozva ugrott a nyakamba, mikor meglátta, persze azt nem mertem neki bevallani, hogy álmomban sem gondoltam volna másodikán, hogy harmadikán ebből ajándék lesz 😀 Egyik évfordulós ajándéknak se örült még ennyire, szóval tényleg köszi, duplán 😀 Az az érzésem "találkozunk" még 😀
P. Péter
Kaptár nyakláncot mindenkinek 🙂
Tovább olvasom
Köszönöm szépen a gyorsaságot, és az ünnepi hajrában tanusított türelmet. Tudom nem vagyok egyszerű eset, csak 2x változtattam a rendelésen 😀 Nagyon örülök hogy sikerült!
M. Balázs
Extra gyors szállítás
Tovább olvasom
Köszönjük a nyakláncot, a barátnőmnek nagyon bejött, ugrált a nyakamba mint egy kisgyerek. Azt hiszem elértük a célt! 🙂
Előző
Következő