2020 legszebb fogadalma:

Stílusos leszek és teszek a méhekért!

Szív alakú kaptár nyaklánc

Viseld szíveden a méheket!

Ha 2020-ban trendi akarsz lenni, akkor ne feledd a szíveden viselni ezt az ékszert, mert ha valamit akkor ezt tuti megnézik rajtad. Még egy ok, hogy beszélgetni tudj arról, hogy tenni kell a méhekért!

Kaptár nyaklánc

Légy méhkirálynő!

Sokan mondják magukról, hogy ők “igazi királynők”, de valljuk be: a méhkirálynő körül dong minden méh. 2020-ban add meg a lehetőséget, hogy körüldonghasson a méhkas!

Kaptár karkötő

Csuklód éke minden nap!

2020-ban, fogod a mobilod, nyomkodod és valaki a háttérből megjegyzi:

“Húúú de szép karkötőd van!”

Megvan ez a pillanat? Sok mindenre lehet mondani hogy egyedi, de a kaptár karkötőknek TÖRTÉNETE is van!

Vásárlói elégedettség:
⭐⭐⭐⭐⭐

Olvasd el, mit mondanak mások rólunk, és az ékszerekről!

Szeretnénk 2020-ban is segíteni!

A méhek szerint is “sok kicsi sokra megy”. Szerinted?

A ZÜMMizéria azért jött létre, mert mi tisztában vagyunk azzal, hogy tenni kell a méhekért. Ékszereink eladása után 10%-t adományozunk olyan szervezeteknek akik támogatják a méhek fajának védelmét. Magyarországon jelenleg két ilyen szervezet van akit szeretnénk segíteni!

Miért fontosak a méhek?

  • ha nem lesznek méhek, elfelejthetjük például a következőket: alma, körte, hagyma, csoki, kávé, uborka, mandula, mustár…és még sorolhatnánk
  •  a zöldség, gyümölcs kínálat csökkenésével súlyos problémákat jelenthet majd az alultápláltság, vitaminhiány
  • eltűnik az egyik legősibb édesítőnk: a méz, melynek rengeteget köszönhet az orvostudomány, és alapvető élelmiszereink egyike

Még nincs késő!

Tudjuk, hogy fontos lépéseket tenni a környezetért, ezért is jött létre a ZÜMMizéria… De az még fontosabb, hogy szájról szájra terjedjen a hír. A ZÜMMizer ékszerekkel, Te a méhek nagykövetévé válhatsz, és azzal segítesz a legtöbbet, hogy beszélsz erről másoknak is! 

Légy Te is igazi ZÜMMizer! 😉

Ha értesülni szeretnél arról, hogy halad a méhek sorsa, illetve érdekel a ZÜMMizéria tevékenysége, ITT A HELYED VELÜNK! 🙂

Ahhoz, hogy megkapj a későbbiekben minden információt a ZÜMMizéria kedvezményeiről, és a méhekkel kapcsolatos történésekről, töltsd ki az alábbi sorokat! Megígérjük, hogy nem fogjuk tele szemetelni a e-mail fiókod! 🙂 De tényleg!