Olyan ékszerre vágysz,

ami nem átlagos

és még a méheket is megmented vele?

A legtöbb kiegészítő esetében azt tapasztaljuk, hogy mindig van egy "de..."!

Valami probléma szokott lenni, ugye?

Mikor vehetem fel?

Visszajelzések alapján tudjuk, hogy nincs olyan esemény amihez ne lenne illendő a ZÜMMizer ékszer. Ikonikus jellege miatt beszédtéma alapját képzi, és viselőjét is felvértezi valami különlegessel…azzal, hogy aki viseli, bizonyosan a méhek nagykövete, aki tudatosan szeretne tenni a jövőért!

Örülni fog(ok) neki?

Sokan adják ajándékba a méhecskés csodákat. Van aki magát lepi meg vele, van aki a családtagjait, vagy épp barátait. Hidd el, mi teszünk azért hogy minden ilyen pillanat tökéletes legyen. A dobozba örömmel teszünk konfetti szíveket is, és igényesen, egyedileg csomagoljuk be: Neked, Neki! 🙂

Lassú szállítás?

Ha valamit az ember vásárol, nem szeret rá várni, igaz? Mi sem… olyan gyorsak vagyunk mint a hétek, szállunk a csomagoddal a legközelebbi futárhoz, vagy épp őt kérjük meg hogy siessen! 🙂 A tapasztalataink alapján a csomagokat legkésőbb 2-3 napon belül megkapja mindenki, így Te is erre számíthatsz!

Pákozdi N.
Mutatós, elegáns!
Tovább olvasom
Szépen megmunkalt . Bármilyen ruhához és kiegészítövel tudom használni. Jó érzés, hogy egy fontos ügyet támogattam a megvásárlásával. Mindenkinek ajanlani tudom .
Karolina H.
Gyönyörű ékszer és különleges mozgalom
Tovább olvasom
Gyönyörű ékszer, különleges mozgalom a méhek megmentéséért! Gyors és kedves kiszolgálás! Ajánlom mindenkinek, aki ezzel a különlegességgel szeretné felhívni a figyelmet a méhek megmentésének jelentőségére és nem utolsó sorban a megjelenésére!
Litauszky L.
Imádom, tökéletes!
Tovább olvasom
Azért választottam ezt az ékszert, mert pont szükségem volt egy pár fülbevalóra és pont megtaláltalak titeket. Nekem sajnos fémallergiám van ezért fontos volt, hogy vagy ezüst vagy pedig arany legyen az ékszer. Ha már fülbevaló feldobta az oldal, hogy lehetne egy összeillő szettem is .. hát miért ne? A szállítás zökkenő mentes és nagyon gyors volt. Pár nappal később, már 3 méhecske lógott rajtam! 🙂 Örülök, hogy titeket választottalak (biztos nem ez lesz az utolsó) és mindennél jobban örülök, hogy segíthettem a méhecskéknek. Köszönök mindent! Sok sikert a továbbiakban!
Előző
Következő
Előtte Utána

Mit csinál a ZÜMMizéria?

Megvédjük a méheket, és értéket adunk a kezedbe!

Sokan csak beszélnek a problémáról, biztosan te is hallottál a méheket veszélyeztető kihalás híréről.

Tudod, a méheknek köszönhetjük a növényi eredetű élelmiszereink 75-80%-t, magyarul a világ körforgásának elengedhetetlen szereplői!

Összefogtunk az Országos Magyar Méhészeti Egyesülettel, és a Magyar Madártani Egyesülettel, és az ő munkásságukat támogatjuk, bevételeink 10%val!

Minden egyes ZÜMMizer ékszer, több 100, vagy akár több 1000 méhecskét, beporzót fog megmenteni.

A ZÜMMizer ékszerek viselésével egy szimbolikus tagja leszel ennek a körforgásnak, Te magad is tehetsz az ügyért, és együtt dolgozhatunk azért, hogy megállítsuk a méhek kihalásának nagy problémáját!

Válaszd ki, melyik ékszer illene a legjobban hozzád, vagy az ajándékozotthoz!

MiniZÜMMi
nyaklánc

Döngicsélő kis cukiság!
10900
8 990 Ft
 • 100% ezüstből készül
 • Visszafogott, érzéki kialakítás
 • Minden alkalomra ideális szett
 • Könnyed, elegáns, mégis trendi
 • Szív konfettivel, üdvözlő kártyával is
cukiság

ZÜMMézi
nyaklánc

Édesen csurgó elegancia!
11990
9 990Ft
 • 100% ezüstből készül
 • Két féle színben választható
 • Kézműves módszerekkel készül
 • Garantáltan figyelemfelkeltő
 • Szív konfettivel, üdvözlő kártyával is
elegáns

ZÜMMi
bross

Egyedi dísz a mindennapokra!
6490
4 990Ft
 • Újrahasznosított anyagból készül
 • Vonzó, ikonikus megjelenés
 • Két féle színben (arany és ezüst szín)
 • Cikrónia kövekkel kirakott csoda
 • Viseld bátran szinte mindenhol
Új divat

180+ ember adott nekünk ⭐⭐⭐⭐⭐-s értékelést!

Dömény T.
Korrekt, meglepően gyors szállitás! Szép csomagolás!
Tovább olvasom
Nagyon szép a nyaklánc! Szembetűnő a kaptar rajta a mehecskevel! Gyönyörűen csillog. Nagyon örülök, hogy mellette döntöttem es persze annak, hogy reszese lehettem egy jótékonysági összefogásnak! Ajánlani tudom csak másoknak is! Tovabbi munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kivánok!
Nagy K.
Csillagos 5-s!
Tovább olvasom
Nagyon szépen kidolgozott termék,nem bántam meg,hogy megrendeltem.
Kovács-Remeczki A.
Lenyűgözően szép, mutatós
Tovább olvasom
Magamnak vásároltam egyrèszt hogy támogassam a mèheket, másrèszt mert nagyon megtetszett. A szállítás szuper gyors volt. Amikor kicsomagoltam megláttam egy kedves zümis dobozkát. Már ennek a látványa is cuki volt. A benne lèvő nyaklánc elbűvölt. Finom,bájos igènyes darab. Sokkal szebb mint a kèpeken. Imádom! A zümicsapat közvetlen,segítőkèsz. Tuti mèg vásárolok, mert a többi termèk is tetszik!
Előző
Következő

Nem ígér többet, mint amit teljesíteni tud, mégis, többet kapsz, mint amit vársz!

Mentsünk együtt méheket, légy Te is a csapat tagja!