Elég volt az unalmas kiegészítőkből…

2020 a szettek éve!

A méhek már évezredek óta tudják, hogy a sárga, fekete csíkos a trendi viselet!

Szeretnél minden nap valahogy kitűnni, de a régi ékszerek nem hozzák a hatást!? Érthető!

Minden reggel egy új harc

Reggel kikelsz az ágyból, túl vagy a szokásos reggeli szeánszon, és ott állsz a tükör előtt tanácstalanul.

  • Melyik nyaklánc legyen?
  • Milyen fülbevaló illik ehhez a színhez?
  • Most komolyan öltözzek át?
  • Na jó, hagyjuk, ehhez nekem nincs kedvem…!

Ismerős érzés?

2019-es felmérések szerint Magyarországon a legtöbb ékszer nem éli meg a 3 hónapot, mert unalmassá, slampossá válik, vagy egyszerűen elhasználódik.

Mi a legnagyobb probléma?
"Unalmas ugyanazt hordani." 86%
Milyen probléma fordul elő minden nap?
"Nehéz kombinálni!" 62%
Mitől félnek a legtöbben?
"Minden 3. embernek ilyen van." 82%
"Nagyon köszönöm a kaptár nyaklánc istenien néz ki, innentől csak ezt hordom! Amikor megláttam hogy van ilyen kezdeményezés, akkor nagyon megörültem neki, de főleg azért, mert minden héten cserélgetni szeretném az ékszereimet (igen tipikus nő vagyok ilyen téren), mégsincs olyan amire azt mondanám, hogy újra meg újra felvenném. Szóval hálás vagyok nektek! 🙂 🐝""
G. Réka
Székesfehérvár
"Sziasztok! Van amit nehéz szavakban kifejezni. Én, aki méhész családban nőttem fel, tudom hogy mennyire de mennyire fontosak ezek a kis szépségek. Köszönöm hogy felhívjátok rájuk a figyelmet, na meg azt is, hogy a nyaklánccal amit tőletek rendeltem, én is felhívhatom még inkább! Nagyon tetszik minden ékszeretek, várom a következőket, tuti rendelek még! <3 Üdv Petra"
K. Petra
Debrecen

A MiniZÜMMi ékszerekkel lehetsz, és ezt tutira nem unod meg!

Sőt! Ha most szettben veszed meg akkor a fülbevalóból kapsz!

Miért?

Miért kell foglalkoznunk a méhekkel?

kg méz tápértéke felér 40 naranccsal
százalék: az élelmiszereink nagy része méhek nélkül eltűnne
faj él Közép-Európában, és évről évre csökken a számuk

Mit csinál a ZÜMMizéria?

Közösséget építünk!

A ZÜMMizéria egy olyan kezdeményezés, ahol az a célunk, hogy stílusos ékszerekkel lepjük meg az embereket, amik jelképeznek valamit.

Ez a valami a méhek kihalásának ténye. Tenni, egyedül lehetetlenség ellene, de ha összefogunk és együtt dolgozunk, akkor sikerül.

Bevételeink 10%-t tovább adományozzuk olyan szervezeteknek, akik kiállnak a méhek mellett, és természetvédelmi lépésekkel segítik a populációkat. Jelenleg a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesülettel vagyunk szoros együttműködésben, de az adományozottak köre bővülni fog napokon belül.

A szerződött egyesületekkel folyamatosan közös kampányokat fogunk csinálni, amik segítségével formáljuk kis országunk szemléletét is!

Ha valaki “ZÜMMizer” lesz, az egyben egy nemes ügyben főszereplőként is szerepel.:

A méhek mindenkiért, mindenki a méhekért!

Nézd meg közelebbről a és ne állj ellen! 🙂

"Egy gyönyörű és különleges nyaklánccal gazdagodtam, amivel egy olyan ügyet támogathatok, ami sajnos nem kap elég figyelmet. Remélem a ZÜMMizéria segítségével egyre többen fognak rádöbbeni, milyen fontosak is a méhek.
❤️🐝""
H. Dóri
Budapest
"Sok éve már, hogy (mint hál'Istennek oly' sokunk) elköteleztem magam a környezetvédelem ügye mellett, így hatalmas boldogság volt számomra, hogy csatlakozhattam a ZÜMMIzéria remek csapatához. 💛 Immár én is egy gyönyörű MÉHkszer büszke tulajdonosa vagyok, amit minden ismerősöm megcsodál. Szuper kezdeményes, stílusos ékszerek, érdekes információk, csupa gondoskodás és hatalmas gratuláció! 🙂 💛 🐝"
T. Kinga
Budapest

Ha eddig nem tudtad mi a számodra ideális ékszer, akkor most…

Légy ZÜMMizer, légy stílusos!