Stílusos ékszerre vágysz...
...és a méheknek is szívesen segítenél?
Mutasd a megoldást!

Sajnos manapság nem egyszerű meglepetést okozni, vagy stílusos kiegészítőt választani...

Ugye találkoztál már ezzel az érzéssel Te is?

Lehetetlen küldetés zóna

Teljesen mindegy mit csinálsz, nem illik a ruhához az ékszer…vagy túllóg, vagy túl kicsi, kihívó, fura színű, bahh…

Nincs hozzá kiegészítő

Megvan minden, szuper a ruha színe, stimmel a nyaklánc is, de a fülbevaló hihetetlenül elüt… kezdheted elölről.

Tucat ajándék minndenhol

A kis részletekben rejlik egy igazán szép ajándék ereje: nehéz eltalálni mire vágyakozik szerettünk!

Támogatjuk a méheket, öltöztetjük az embereket!

Mi emberek, létezésünk óta társas lények vagyunk, s mint olyan csak együtt lehetünk erősek, és termelékenyek. Ugyan ez igaz a méhekre is, azzal a különbséggel, hogy miattunk kevésbé termelékenyek.

A ZÜMMizéria a méhek miatt jött létre, és egy küldetésünk van: minél több emberhez elvinni a méhek történetét, és a ZÜMMizer ékszerekkel felhívni a figyelmet arra, hogy kihalóban vannak a kis sárga csíkos barátaink

Mi teszünk azért, hogy megállítsuk ezt a folyamatot, és beállunk olyan szervezetek mellé, akik harcolnak. Az Országos Magyar Méhészeti Egyesületet (OMME) és a Magyar Madártani Egyesületet (MME) támogatjuk a bevételeink 10%-val, amiben Te is részt vehetsz! Tegyünk együtt a méhekért, légy te is ZÜMMizer!

MiniZÜMMi nyaklánc

Ha zümmögni akarsz egész nap!
10900
8990
 • 100% ezüstből készül
 • Visszafogott, érzéki kialakítás
 • Minden alkalomra ideális
 • Könnyen kombinálható
 • Méretek: lánc 40 cm + 5 cm hosszabbítás, medál 1x1 cm
cukiság

kaptár nyaklánc

Kötelező darab a mindennapokra!
5990 Ft
 • Edzett acélból készül
 • Vonzó megjelenést biztosít
 • Ikonikus formája miatt feltűnő
 • A legkedveltebb ékszer
 • Méretek: lánc 42 cm + 5 cm hosszabbítás, medál 3 x 1,5 cm
KEDVENC

ZÜMMézi nyaklánc

Tökéletesen álomszép
11990
9990
 • 100% ezüstből készül
 • Két féle színben választható
 • Kézműves módszerekkel készül
 • Garantáltan figyelemfelkeltő
 • Méretek: lánc 38 cm + 5 cm hosszabbítás, medál: 4 x 2 cm
elegáns

Miért jó ha ZÜMMizer leszel?

10% támogatás

Méhek nélkül az emberek sem létezhetnek tovább, hiszen a növényi eredetű élelmiszereink 75-80%-t nekik köszönhetjük. Minden vásárlásból 10%-t tovább adományozunk az OMME-nak, vagy az MME-nek. Ezzel tehetsz magadért, és az emberiségért is egy lépést!

Gyors szállítás

Mi nem ülünk a rendeléseden. Ha rendelsz valamit akkor aznap, de legkésőbb másnap útnak indítjuk, így 1-2 napon belül már viselheted is a választott ékszert! Mindegy hogy csomag automatába, házhoz, vagy épp PostaPontra kéred, garantáljuk hogy sietünk! Csak rajta, tégy próbára minket!

Tökéletes ajándék

Lepd meg a szerettedet, mert egy tökéletes ékszerrel, és egy hihetetlen jó storyval is gazdagítod őt. Gondold végig, mennyire fog örülni mikor kiderül, ezzel az ékszerrel egy nemes ügyet támogatott! Mindig boldogan gondol majd rád mikor viseli… ilyen borongós időkben, mindenkire ráfér a boldogság!

Legyél Te is ZÜMMizer mint ők, és ments méheket!

"Egy gyönyörű és különleges nyaklánccal gazdagodtam, amivel egy olyan ügyet támogathatok, ami sajnos nem kap elég figyelmet. Remélem a ZÜMMizéria segítségével egyre többen fognak rádöbbeni, milyen fontosak is a méhek.

❤️
🐝""
H. Dóri
Budapest
"Sok éve már, hogy (mint hál'Istennek oly' sokunk) elköteleztem magam a környezetvédelem ügye mellett, így hatalmas boldogság volt számomra, hogy csatlakozhattam a ZÜMMIzéria remek csapatához. 💛 Immár én is egy gyönyörű MÉHkszer büszke tulajdonosa vagyok, amit minden ismerősöm megcsodál. Szuper kezdeményes, stílusos ékszerek, érdekes információk, csupa gondoskodás és hatalmas gratuláció! 🙂 💛 🐝"
T. Kinga
Budapest
"Nagyon köszönöm a kaptár nyaklánc istenien néz ki, innentől csak ezt hordom! Amikor megláttam hogy van ilyen kezdeményezés, akkor nagyon megörültem neki, de főleg azért, mert minden héten cserélgetni szeretném az ékszereimet (igen tipikus nő vagyok ilyen téren), mégsincs olyan amire azt mondanám, hogy újra meg újra felvenném. Szóval hálás vagyok nektek! 🙂 🐝""
G. Réka
Székesfehérvár
"Sziasztok! Van amit nehéz szavakban kifejezni. Én, aki méhész családban nőttem fel, tudom hogy mennyire de mennyire fontosak ezek a kis szépségek. Köszönöm hogy felhívjátok rájuk a figyelmet, na meg azt is, hogy a nyaklánccal amit tőletek rendeltem, én is felhívhatom még inkább! Nagyon tetszik minden ékszeretek, várom a következőket, tuti rendelek még! <3 Üdv Petra"
K. Petra
Debrecen


A méhek mindenkiért...
Mindenki a méhekért!