MINIZüMMI szett

Hol volt, hol nem volt. . .Volt egyszer egy iciri piciri házacska, ott lakott egy iciri piciri kis… méhecske. Móricz Zsigmond versét tovább gondoltuk, és ezzel együtt elhoztunk neked egy olyan zümmögőt amit szíveden hordozhatsz, aki hálásan fogja feldíszíteni mindennapjaid ruhatárát. Sőt

– MINIZüMMI karkötő
– MINIZüMMI fülbevaló

Együtt a legédesebbek, de külön külön is egyedi stílust kölcsönöznek. Légy meséses méhecskés, ez a ZüMMIZER szett valóságban még gyönyörűbb mint a képeken.

7 490 Ft11 990 Ft

FülbevalóFülbevalóKarláncKarláncKarkötő + fülbevalóKarkötő + fülbevaló
Törlés

MiniZÜMMi cukiságok:

  • Írd le, milyen üzenettel lássuk el a kártyát!

Legyünk egy csapat, tegyünk együtt a méhekért!

Gyorsan szállítunk!

Nagy erősségünk, hogy nem ülünk a rendeléseden, mert minden raktárkészleten van. Azonnal elindítjuk a csomagod így sok esetben egy, kedvezőtlen esetben 2-3 napon belül megkapod a csomagod!

Támogatjuk a méheket!

A ZÜMMizéria minden bevételének 10%-t a méhek megmentésére adományozzuk tovább. Vásárlásoddal te is támogatod Országos Magyar Méhészeti Egyesületet, és a Magyar Madártani Egyesületet!

Magyar webshop, világszíntű célok!

Nincs itthon másik webshop, aki a méhekért ilyen erőkkel lépett volna fel. Hisszük, hogy a kezdeményezés nem csak itthon, hanem a környező országokban is szárnyra kaphat! Ehhez Te is kellesz!

Miért a MiniZÜMMik?

Nézd meg közelebbről őket!

Technikai tudnivalók

Kérdezz! Mi válaszolunk!

Szeretnék egy MiniZÜMMit!