ZÜMMi vászontáska

Mindig jól jön egy vászontáska, ami elnyűhetetlen. A felhasználási lehetőségeket fel sem lehet sorolni, mert mindenhol használhatóak. A ZÜMMIs vászontáskák rendelkeznek a funkciójukon kívül egy hatalmas plusszal: Az egyedi grafikáknak köszönhetően, bárhol is vegyük hasznukat felhívják a figyelmet a méhekre. Azon túl, hogy nagyon egyedi, multifunkciós! Zseniálisan masszív, és ha a boltban össze futunk és meglátjuk egymáson: nem kérdés hogy megállunk beszélgetni a méhecskékről!

2 490 Ft

A termék megvásárlásával 250Ft-al hozzájárulsz ahhoz, hogy egy szebb, méhekkel teli jövőt élhessünk.

Ezt az összeget az OMME és a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesület kapja!

  • A szatyor tartalma
  • A szatyor tartalma_fekete
  • Csíplek - fekete
  • Csíplek - sárga
  • Lássunk virágot - sárga
  • Méhész evolúció - fekete
  • Méhész evolúció - sárga
  • Pollenvagány - fekete
  • Pollenvagány - sárga
  • Repülő méhecske
Törlés

GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

Foxpost, MPL, GLS, és rengeteg csomag automata. Szinte bárhova el tudjuk küldeni neked, viszont a rendelés leadása utána 1-2 nap kelleni fog nekünk, hogy elkészítsük az egyedi mintázatú pólód!

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Nem kell várakozni külföldi partnerekre, hosszadalmas rendelési ciklusokon sem kell átesni, mert mi Magyarországon élünk, és a pólód személyre szabása is itt fog készülni. Minden magyar szabálynak megfelelünk!

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalon tudsz fizetni bankkártyával, akár az oldalon közvetlenül, akár a SimplePay rendszerén át. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, közvetlenül utalással vagy utánvéttel is kérheted a csomagodat. Bárhogy legyen, megoldjuk! :)

Szerezd meg ezt a vászontáskát, és vidd magaddal mindenhova!

Mit kell tudni a ZÜMMi vászontáskákról?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi igyekszünk nagyon gyorsak lenni. Ékszerek esetében tudjuk vállalni, hogy másnap elindul a csomag, és sok esetben 1 de legrosszabb esetben 2 nap alatt odaér. A vászontáskák picit egyedibbek, hiszen a megadott grafikát akkor fogjuk csak rátenni, amikor a rendelést leadod. A terméket 3 napon belül indítjuk útnak feléd, így legrosszabb esetben 3-4 nap alatt megkapod.

A vászontáskák 100% pamutból készülnek, és nagyon könnyed, kellemes anyaguk van. A nyomat hőpréselési technológiával készül, egy tartós poliuretán transzferfóliából, ami többszöri mosás után is maradandó tud lenni!  Rugalmas, nem kopik le, vagy bomlik szét, így tartósságára mindenképp lehet számítani!

A ZÜMMizéria webáruház formájában műküdik, így nincs lehetőség személyes átvételre! A GLS, MPL házhoz szállítási mód mellett, a különböző csomagautomaták teljes arzenálja elérhető az oldalon!

Nincs semmilyen akadálya. Add le nyugodtan a rendelést, fizesd ki, és írd bele a megjegyzés fülre , hogy mikorra szeretnéd kérni a terméket, és mi úgy indítjuk útnak hogy időben megérkezzen! Ha elfelejtenéd a megjegyzésbe odaírni, keress minket a hello@zummizeria.hu címen!

A vászontáskát lehet mosni, maximum 40 fokon, és kerüljük a fehérítő, valamint a szárítógép használatát. Vasalásnál ügyeljünk arra, hogy mindenképp kifordított állapotban vasaljuk!