ZÜMMibross

Klikkelj a csillagokra, ha érdekel hogy más ZÜMMizerek mit mondanak erről a csodás ékszerről :)

Modern klasszikus, soha véget nem érő elegancia, és látványos kiegészítő: ez a ZÜMMibross. A 18. századtól mai napig a legszebb kiegészítő, amit egy hölgy viselhet, és most újra divatját éli. Nem csak arra jó, hogy az egyébként egyszerű felsőket feldobja, hanem csillogásával a rengeteg dicséretet is bezsákmányolja! Egy biztos: ha valaki szeretne tenni a méhekért, akkor a ZÜMMibross tökéletes választás, hiszen látványos, és egyértelmű motívuma ennek a nemes célnak.

6 490 Ft 4 990 Ft

A termék megvásárlásával 500Ft-al hozzájárulsz ahhoz, hogy egy szebb, méhekkel teli jövőt élhessünk.

Ezt az összeget az OMME és a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesület kapja!

  Reset options

  Dobd fel a rendelésed, hogy még többet adhass, és kaphass!

  • 490 Ft

  • 1190 Ft
  • 390 Ft

  1-et fizet 3-at kap AKCIÓ!

  • 1590 Ft

Kiürítés

GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

Foxpost, MPL, GLS, és rengeteg csomag automata. Szinte bárhova el tudjuk küldeni neked, és ha kéred, akkor természetesen díszcsomagolással, üdvözlő kártyával is fel tudjuk dobni ! ;)

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Nem kell várakozni külföldi partnerekre, hosszadalmas rendelési ciklusokon sem kell átesni, mert mi Magyarországon élünk, és a csomagod is innen indul el tőlünk! Ügyelünk arra, hogy a legszebb, és legbiztonságosabb csomagolást adjuk!

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalon tudsz fizetni bankkártyával, akár az oldalon közvetlenül, akár a SimplePay rendszerén át. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, közvetlenül utalással vagy utánvéttel is kérheted a csomagodat. Bárhogy legyen, megoldjuk! :)

Szerezd meg ezt a brosst, és dobd fel vele a mindennapjaidat!

Mit kell tudni a ZÜMMi brossokról?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ha megrendeled a terméket, akkor nagyságrendileg 1, maximum 3 napon belül megkapod azt. Minden nap jön hozzánk a futár, vagy épp mi megyünk vele a központba, szóval nem ülünk a rendeléseden, hanem gyorsak vagyunk mint a méhek! :)

A brossok újra hasznosított réz részecskékből, és cirkónia kövekből készülnek. Ügyeltünk arra, hogy egy tartós, és minden ruhához alkalmas ékszert varázsoljunk!

A ZÜMMizéria webáruház formájában műküdik, így nincs lehetőség személyes átvételre! A GLS, MPL házhoz szállítási mód mellett, a különböző csomagautomaták teljes arzenálja elérhető az oldalon!

Nincs semmilyen akadálya. Add le nyugodtan a rendelést, fizesd ki, és írd bele a megjegyzés fülre , hogy mikorra szeretnéd kérni a terméket, és mi úgy indítjuk útnak hogy időben megérkezzen! Ha elfelejtenéd a megjegyzésbe odaírni, keress minket a hello@zummizeria.hu címen!