Akció!

ZÜMMibross

Modern klasszikus, soha véget nem érő elegancia, és látványos kiegészítő: ez a ZÜMMibross. A 18. századtól mai napig a legszebb kiegészítő, amit egy hölgy viselhet, és most újra divatját éli. Nem csak arra jó, hogy az egyébként egyszerű felsőket feldobja, hanem csillogásával a rengeteg dicséretet is bezsákmányolja! Egy biztos: ha valaki szeretne tenni a méhekért, akkor a ZÜMMibross tökéletes választás, hiszen látványos, és egyértelmű motívuma ennek a nemes célnak.

6 490 Ft 4 990 Ft

Törlés
 • Szív nyaklánc 6 990 Ft
  ZÜMMizer karkötő 3 990 Ft
  ZÜMMézi nyaklánc 9 990 Ft
 • Kaptár nyaklánc 6 990 Ft
  ZÜMMizer karkötő 3 990 Ft
  ZÜMMézi nyaklánc 9 990 Ft

Bross cukiságok

 • Írd le, milyen üzenettel lássuk el a kártyát!

 • ZÜMMis díszcsomag 1 190 Ft
  ZÜMMiszív csomag 1 490 Ft

Legyünk egy csapat, tegyünk együtt a méhekért!

Gyorsan szállítunk!

Nagy erősségünk, hogy nem ülünk a rendeléseden, mert minden raktárkészleten van. Azonnal elindítjuk a csomagod így sok esetben egy, kedvezőtlen esetben 2-3 napon belül megkapod a csomagod!

Támogatjuk a méheket!

A ZÜMMizéria minden bevételének 10%-t a méhek megmentésére adományozzuk tovább. Vásárlásoddal te is támogatod Országos Magyar Méhészeti Egyesületet, és a Magyar Madártani Egyesületet!

Magyar webshop, világszíntű célok!

Nincs itthon másik webshop, aki a méhekért ilyen erőkkel lépett volna fel. Hisszük, hogy a kezdeményezés nem csak itthon, hanem a környező országokban is szárnyra kaphat! Ehhez Te is kellesz!

Miért a ZÜMMibross?

Nézd meg közelebbről őket!

Technikai tudnivalók

Kérdezz! Mi válaszolunk!

Ne aggódj, minden egyes ékszer esetén kifejezetten figyeltünk arra, hogy az átlag magyar női ideál méreteknek megfeleljen! :) Ha mégsem lenne jó, akkor lehetőséged van 14 napon belül visszaküldeni, és ebben az esetben 100%-ban visszaadjuk a vételárat!

Imádunk ajándékokat csomagolni! Ha bárkinek meglepetésbe szeretnéd adni az ékszert lehetőséged van egyedi díszcsomagolást kérni, vagy ajándékkártyával is elláthatod a csomagot. Amit kérsz, mi teljesítjük. Mivel elektronikus számlázásunk van, így a csomagokba nem rejtünk bele semmilyen számlát, azt e-mailben te fogod megkapni! :)

Ez picit attól is függ hogy kéred a csomagot: házhoz, vagy csomagpontra. Házhozszállítás esetén nem ritka esetben másnapra ott a csomag, de maximum 2-3 napon belül. Ha csomagpontra kéred, akkor nagyjából ugyan ez az intervallum, és csak rajtad áll mikor veszed át.

10.990Ft felett minden terméket INGYEN szállítunk házhoz, vagy csomagpontra. Ha ez alatt rendelsz, akkor is maximum 1000-1300Ft szállítási díjjal kell számolnod (szállítási módtól függően)!

Fent a kapcsolat fülön, vagy a hello@zummizeria.hu címen is elérsz minket! Keress bizalommal, segítünk ahogy tudunk!

Nagyjából mindenhogy! Az oldalon lehetőséged van bannkártyával fizetni, vagy közvetlen átutalási móddal. Ha inkább a személyes készpénzes fizetés lenne számodra ideális, akkor válaszd az utánvétet, és a futárnál / csomagautomatánál lehetőséged lesz erre is!

Szeretném a ZÜMMibrosst!