ZüMMIZER bőr karkötő

A ZüMMIZER bőr karkötőt azoknak ajánljuk, akik fémallergiások, vagy épp a letisztult, egyszerű, de markáns kiegészítőket kedvelik. Ez a karkötő unisex, így nem csak férfiaknak hanem hölgyeknek is tökéletes kiegészítő a mindennapokra. Az “üvegbe zárt méhecske” minden nap emlékezteti viselőjét a nemes célra, melyet támogat. Nincs olyan ruha, vagy öltözék amihez ne menne. Sport, iskola, kirándulás, munkahely: a ZüMMIZER bőr karkötő tökéletes választás minden alkalomra.

3 990 Ft

Melyik legyen?

Válassz a bőr karkötő mellé, egyéb kiegészítőt!

Bőr karkötő cukiságok:

  • Írd le, milyen üzenettel lássuk el a kártyát!

Legyünk egy csapat, tegyünk együtt a méhekért!

Gyorsan szállítunk!

Nagy erősségünk, hogy nem ülünk a rendeléseden, mert minden raktárkészleten van. Azonnal elindítjuk a csomagod így sok esetben egy, kedvezőtlen esetben 2-3 napon belül megkapod a csomagod!

Támogatjuk a méheket!

A ZÜMMizéria minden bevételének 10%-t a méhek megmentésére adományozzuk tovább. Vásárlásoddal te is támogatod Országos Magyar Méhészeti Egyesületet, és a Magyar Madártani Egyesületet!

Magyar webshop, világszíntű célok!

Nincs itthon másik webshop, aki a méhekért ilyen erőkkel lépett volna fel. Hisszük, hogy a kezdeményezés nem csak itthon, hanem a környező országokban is szárnyra kaphat! Ehhez Te is kellesz!

Miért épp a bőr karkötő?

Nézd meg közelebbről!

Technikai tudnivalók

Kérdezz! Mi válaszolunk!

Szeretnék egy bőr karkötőt!