ZüMMIZER bross

Modern klasszikus, soha véget nem érő elegancia, és látványos kiegészítő: ez a ZüMMIZER bross. A 18. századtól mai napig a legszebb kiegészítő, amit egy hölgy viselhet, és most újra divatját éli. Nem csak arra jó, hogy az egyébként egyszerű felsőket feldobja, hanem csillogásával a rengeteg dicséretet is bezsákmányolja! Egy biztos: ha valaki szeretne tenni a méhekért, akkor a ZüMMIZER bross tökéletes választás, hiszen látványos, és egyértelmű motívuma ennek a nemes célnak.

5 990 Ft

Bross cukiságok

  • Írd le, milyen üzenettel lássuk el a kártyát!

Legyünk egy csapat, tegyünk együtt a méhekért!

Gyorsan szállítunk!

Nagy erősségünk, hogy nem ülünk a rendeléseden, mert minden raktárkészleten van. Azonnal elindítjuk a csomagod így sok esetben egy, kedvezőtlen esetben 2-3 napon belül megkapod a csomagod!

Támogatjuk a méheket!

A ZÜMMizéria minden bevételének 10%-t a méhek megmentésére adományozzuk tovább. Vásárlásoddal te is támogatod Országos Magyar Méhészeti Egyesületet, és a Magyar Madártani Egyesületet!

Magyar webshop, világszíntű célok!

Nincs itthon másik webshop, aki a méhekért ilyen erőkkel lépett volna fel. Hisszük, hogy a kezdeményezés nem csak itthon, hanem a környező országokban is szárnyra kaphat! Ehhez Te is kellesz!

Miért a ZÜMMibross?

Nézd meg közelebbről őket!

Technikai tudnivalók

Kérdezz! Mi válaszolunk!

Szeretném a ZÜMMibrosst!