ZÜMMizer kaptár nyaklánc

“Sok kicsi sokra megy!” Ezt a méhek tudják a legjobban. A méhsejt szimbóluma nagyon jellegzetes, egyedi külsőt kölcsönöz viselőjének, így bárhol is viseld biztos lehetsz benne hogy felkapják az emberek a fejüket rá. Ne felejtsd el: azon túl hogy stílusosabb kinézetet ad, a kaptár nyaklánc megvásárlásával támogatod a méhpopulációk fennmaradását, s ezzel elmondhatod te is, hogy tettél a környezetedért!

6 990 Ft

Válassz a kaptár nyaklánc mellé, egyéb kiegészítőt!

  • ZÜMMizer karkötő 3 990 Ft
    ZÜMMi bross 4 990 Ft
    MiniZÜMMi fülbevaló 7 490 Ft

Kaptár nyaklánc cukiságok:

  • Írd le, milyen üzenettel lássuk el a kártyát!

  • ZÜMMis díszcsomag 1 190 Ft
    ZÜMMiszív csomag 1 490 Ft

Legyünk egy csapat, tegyünk együtt a méhekért!

Gyorsan szállítunk!

Nagy erősségünk, hogy nem ülünk a rendeléseden, mert minden raktárkészleten van. Azonnal elindítjuk a csomagod így sok esetben egy, kedvezőtlen esetben 2-3 napon belül megkapod a csomagod!

Támogatjuk a méheket!

A ZÜMMizéria minden bevételének 10%-t a méhek megmentésére adományozzuk tovább. Vásárlásoddal te is támogatod Országos Magyar Méhészeti Egyesületet, és a Magyar Madártani Egyesületet!

Magyar webshop, világszíntű célok!

Nincs itthon másik webshop, aki a méhekért ilyen erőkkel lépett volna fel. Hisszük, hogy a kezdeményezés nem csak itthon, hanem a környező országokban is szárnyra kaphat! Ehhez Te is kellesz!

Miért a kaptár nyaklánc?

Nézd meg közelebbről őket!

Technikai tudnivalók

Kérdezz! Mi válaszolunk!

Ne aggódj, minden egyes nyaklánc  esetén kifejezetten figyeltünk arra, hogy az átlag magyar női ideál méreteknek megfeleljen! :) Ha mégsem lenne jó, akkor lehetőséged van 14 napon belül visszaküldeni, és ebben az esetben 100%-ban visszaadjuk a vételárat!

Imádunk ajándékokat csomagolni! Ha bárkinek meglepetésbe szeretnéd adni a nyakláncot lehetőséged van egyedi díszcsomagolást kérni, vagy ajándékkártyával is elláthatod a csomagot. Amit kérsz, mi teljesítjük. Mivel elektronikus számlázásunk van, így a csomagokba nem rejtünk bele semmilyen számlát, azt e-mailben te fogod megkapni! :)

Ez picit attól is függ hogy kéred a csomagot: házhoz, vagy csomagpontra. Házhozszállítás esetén nem ritka esetben másnapra ott a csomag, de maximum 2-3 napon belül. Ha csomagpontra kéred, akkor nagyjából ugyan ez az intervallum, és csak rajtad áll mikor veszed át.

10.990Ft felett minden terméket INGYEN szállítunk házhoz, vagy csomagpontra. Ha ez alatt rendelsz, akkor is maximum 1000-1300Ft szállítási díjjal kell számolnod (szállítási módtól függően)!

Fent a kapcsolat fülön, vagy a hello@zummizeria.hu címen is elérsz minket! Keress bizalommal, segítünk ahogy tudunk!

Nagyjából mindenhogy! Az oldalon lehetőséged van bannkártyával fizetni, vagy közvetlen átutalási móddal. Ha inkább a személyes készpénzes fizetés lenne számodra ideális, akkor válaszd az utánvétet, és a futárnál / csomagautomatánál lehetőséged lesz erre is!

Szeretnék egy kaptár nyakláncot!