ZÜMMizer karkötők

A Zümmizer karkötők méhsejt formájúak, igazi méhbarát megjelenést kölcsönöz számodra. Aranyozott vagy ezüstözött kivitelben is választhatod, így bármilyen évszakban, és eseményen megfelelő éke lehet csuklódnak. A formának köszönhetően igazán figyelemre méltó! Válassz mellé egy ZÜMMizer nyakláncot is, hogy teljes legyen a szett, és támogatásoddal a méhek is boldogabban zümmöghessenek tovább!

3 990 Ft

Törlés
  Reset options

  Dobd fel a rendelésed, hogy még többet adhass, és kaphass!

  • 6490 Ft
  • 6490 Ft
  • 6990 Ft

  Ha szeretnéd meglepni, akkor írj egyedi köszöntést, mi pedig szépen megformázva egy csinos üdvözlő lapon a csomagba rejtjük! A kártya mérete 10x14cm.

  • 490 Ft

  Ne bajlódj a csomagolással, mi elintézzük helyetted, finoman a csomagba helyezzük hogy az ajándékozás pillanata tökéletes lehessen!

  • 1190 Ft
  • Ft

  A dobozba kis konfetti szíveket hintünk, hogy az ajándékozott szívét még inkább megdobogtathasd!

  • 390 Ft

  • 1590 Ft
  • 1190 Ft
  • Ft

Legyünk egy csapat, tegyünk együtt a méhekért!

Gyorsan szállítunk!

Nagy erősségünk, hogy nem ülünk a rendeléseden, mert minden raktárkészleten van. Azonnal elindítjuk a csomagod így sok esetben egy, kedvezőtlen esetben 2-3 napon belül megkapod a csomagod!

Támogatjuk a méheket!

A ZÜMMizéria minden bevételének 10%-t a méhek megmentésére adományozzuk tovább. Vásárlásoddal te is támogatod Országos Magyar Méhészeti Egyesületet, és a Magyar Madártani Egyesületet!

Magyar webshop, világszíntű célok!

Nincs itthon másik webshop, aki a méhekért ilyen erőkkel lépett volna fel. Hisszük, hogy a kezdeményezés nem csak itthon, hanem a környező országokban is szárnyra kaphat! Ehhez Te is kellesz!

Miért épp a ZÜMMi kaptár karkötők?

Nézd meg közelebbről őket!

Technikai tudnivalók

Kérdezz! Mi válaszolunk!

Ne aggódj, minden egyes ékszer  esetén kifejezetten figyeltünk arra, hogy az átlag magyar női ideál méreteknek megfeleljen! :) Ha mégsem lenne jó, akkor lehetőséged van 14 napon belül visszaküldeni, és ebben az esetben 100%-ban visszaadjuk a vételárat!

Imádunk ajándékokat csomagolni! Ha bárkinek meglepetésbe szeretnéd adni az ékszert, lehetőséged van egyedi díszcsomagolást kérni, vagy ajándékkártyával is elláthatod a csomagot. Amit kérsz, mi teljesítjük. Mivel elektronikus számlázásunk van, így a csomagokba nem rejtünk bele semmilyen számlát, azt e-mailben te fogod megkapni! :)

Ez picit attól is függ hogy kéred a csomagot: házhoz, vagy csomagpontra. Házhozszállítás esetén nem ritka esetben másnapra ott a csomag, de maximum 2-3 napon belül. Ha csomagpontra kéred, akkor nagyjából ugyan ez az intervallum, és csak rajtad áll mikor veszed át.

10.990Ft felett minden terméket INGYEN szállítunk házhoz, vagy csomagpontra. Ha ez alatt rendelsz, akkor is maximum 1000-1300Ft szállítási díjjal kell számolnod (szállítási módtól függően)!

Fent a kapcsolat fülön, vagy a hello@zummizeria.hu címen is elérsz minket! Keress bizalommal, segítünk ahogy tudunk!

Nagyjából mindenhogy! Az oldalon lehetőséged van bannkártyával fizetni, vagy közvetlen átutalási móddal. Ha inkább a személyes készpénzes fizetés lenne számodra ideális, akkor válaszd az utánvétet, és a futárnál / csomagautomatánál lehetőséged lesz erre is!

Szeretnék egy kaptár karkötőt!

Nézd meg a többi terméket is!