ZüMMIZER kulcstartó

Klikkelj a csillagokra, ha érdekel hogy más ZÜMMizerek mit mondanak erről a csodás ékszerről :)

Egyedi, és mindig veled van, vigyáz a kulcsaidra és még figyelem felkeltő is. A ZüMMIZER kulcstartó nem ígér sokat, de mégis többet ad mint gondolnád. Mi azért imádjuk magunknál tartani, mert az emberek felfigyelnek rá, és megkérdezik “Ez honnan van!?”. Mi sem jobb alkalom ennél, hogy picit a méheket érintő dolgokról is beszélgetésbe elegyedjünk? Tökéletes választás mindenkinek, a sablonos megunt kulcstartók mellé, vagy helyett! 🙂

1 490 Ft

A termék megvásárlásával 100Ft-al hozzájárulsz ahhoz, hogy egy szebb, méhekkel teli jövőt élhessünk.

Ezt az összeget az OMME és a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesület kapja!

Legyen egyedi kulcstartód!

GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

Foxpost, MPL, GLS, és rengeteg csomag automata. Szinte bárhova el tudjuk küldeni neked, viszont a rendelés leadása utána 1-2 nap kelleni fog nekünk, hogy elkészítsük az egyedi mintázatú pólód!

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Nem kell várakozni külföldi partnerekre, hosszadalmas rendelési ciklusokon sem kell átesni, mert mi Magyarországon élünk, és a pólód személyre szabása is itt fog készülni. Minden magyar szabálynak megfelelünk!

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalon tudsz fizetni bankkártyával, akár az oldalon közvetlenül, akár a SimplePay rendszerén át. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, közvetlenül utalással vagy utánvéttel is kérheted a csomagodat. Bárhogy legyen, megoldjuk! :)

Nézd meg, és legyen a tiéd a legegyedibb kulcstartó legegyedibb kiegészítő legegyedibb zümmis eszköz amit kizárólag nálunk találsz meg!

Mit kell tudni a ZÜMMis kulcstartóról?

Párosan szép az élet: KAPTÁRSAK kulcstartó!

Anya és lánya, házaspárok, legjobb barátnők, szerelmesek… mindenkinek van egy lelki társa az életben! Miért ne lehetnétek KAPTÁRSAK? Legyetek vélemény vezérek, vezényeljen egy közös cél: a méhek megmentése, és egy csodás lépés a jövőért!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK