ZüMMIZER vászontáska

Mindig jól jön egy vászontáska, ami elnyűhetetlen. A felhasználási lehetőségeket fel sem lehet sorolni, mert mindenhol használhatóak. A ZüMMIZER vászontáskák rendelkeznek a funkciójukon kívül egy hatalmas plusszal: Az egyedi grafikáknak köszönhetően, bárhol is vegyük hasznukat felhívják a figyelmet a méhekre. Azon túl, hogy nagyon egyedi, multifunkciós! Zseniálisan masszív, és ha a boltban össze futunk és meglátjuk egymáson: nem kérdés hogy megállunk beszélgetni a méhecskékről!

3 490 Ft

A termék megvásárlásával 250Ft-al hozzájárulsz ahhoz, hogy egy szebb, méhekkel teli jövőt élhessünk.

Ezt az összeget az OMME és a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesület kapja!

Válassz a minták közül!

GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

Foxpost, MPL, GLS, és rengeteg csomag automata. Szinte bárhova el tudjuk küldeni neked, viszont a rendelés leadása utána 1-2 nap kelleni fog nekünk, hogy elkészítsük az egyedi mintázatú pólód!

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Nem kell várakozni külföldi partnerekre, hosszadalmas rendelési ciklusokon sem kell átesni, mert mi Magyarországon élünk, és a pólód személyre szabása is itt fog készülni. Minden magyar szabálynak megfelelünk!

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalon tudsz fizetni bankkártyával, akár az oldalon közvetlenül, akár a SimplePay rendszerén át. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, közvetlenül utalással vagy utánvéttel is kérheted a csomagodat. Bárhogy legyen, megoldjuk! :)

Szerezd meg ezt a hihetetlen egyedi hihetetlen poénos hihetetlen tágas vászontáskát, és vidd magaddal mindenhova!

Mit kell tudni a ZÜMMi vászontáskákról?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK