ZüMMIZER zsák

Beledobod amire szükség van és már indulhatsz is! Mindegy hogy edzésről, iskoláról, kirándulásról,  vagy csak a mindennapokról van szó a ZüMMIZER zsák ott lesz veled. Képzeld el, hogy amikor felveszed és útra indulsz vele, mindenhol a méhek hírnökévé válsz. A legjobb kirándulásoknál társad lehet, és a beszédtéma megindítójává válik. Zseniális eszköz, és a praktikusságáról már nem is beszélünk! 🙂 11 literes űrtartalmának köszönhetően, tökéletes partnered lesz a mindennapokban!

3 490 Ft

A termék megvásárlásával 300Ft-al hozzájárulsz ahhoz, hogy egy szebb, méhekkel teli jövőt élhessünk.

Ezt az összeget az OMME és a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesület kapja!

Válassz a zsákok közül!

GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

Foxpost, MPL, GLS, és rengeteg csomag automata. Szinte bárhova el tudjuk küldeni neked, viszont a rendelés leadása utána 1-2 nap kelleni fog nekünk, hogy elkészítsük az egyedi mintázatú hátizsákod!

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Nem kell várakozni külföldi partnerekre, hosszadalmas rendelési ciklusokon sem kell átesni, mert mi Magyarországon élünk, és a terméked személyre szabása is itt fog készülni. Minden magyar szabálynak megfelelünk!

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalon tudsz fizetni bankkártyával, akár az oldalon közvetlenül, akár a SimplePay rendszerén át. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, közvetlenül utalással is kérheted a csomagodat, vagy utánvéttel! Bárhogy legyen, megoldjuk! :)

Szerezd meg ezt a hihetetlen egyedi hihetetlen poénos hihetetlen tágas hátizsákot, és vidd magaddal mindenhova!

Mit kell tudni a ZÜMMizsákokról?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK