ZÜMMIzsák

Beledobod amire szükség van és már indulhatsz is! Mindegy hogy edzésről, iskoláról, kirándulásról,  vagy csak a mindennapokról van szó a ZÜMMizsák ott lesz veled. Képzeld el, hogy amikor felveszed és útra indulsz vele, mindenhol a méhek hírnökévé válsz. A legjobb kirándulásoknál társad lehet, és a beszédtéma megindítójává válik. Zseniális eszköz, és a praktikusságáról már nem is beszélünk! 🙂 11 literes űrtartalmának köszönhetően, tökéletes partnered lesz a mindennapokban!

2 990 Ft

A termék megvásárlásával 300Ft-al hozzájárulsz ahhoz, hogy egy szebb, méhekkel teli jövőt élhessünk.

Ezt az összeget az OMME és a Magyar Madártani, és Természetvédelmi Egyesület kapja!

  • Csíplek - fekete
  • Csíplek - sárga
  • Lássunk virágot - sárga
  • Méhész evolúció - fekete
  • Méhész evolúció - sárga
  • Pollenvagány - fekete
  • Pollenvagány - sárga
  • Repülő méhecske
Törlés

GYORS ÉS KEDVEZŐ SZÁLLÍTÁS

Foxpost, MPL, GLS, és rengeteg csomag automata. Szinte bárhova el tudjuk küldeni neked, viszont a rendelés leadása utána 1-2 nap kelleni fog nekünk, hogy elkészítsük az egyedi mintázatú hátizsákod!

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Nem kell várakozni külföldi partnerekre, hosszadalmas rendelési ciklusokon sem kell átesni, mert mi Magyarországon élünk, és a terméked személyre szabása is itt fog készülni. Minden magyar szabálynak megfelelünk!

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az oldalon tudsz fizetni bankkártyával, akár az oldalon közvetlenül, akár a SimplePay rendszerén át. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, közvetlenül utalással is kérheted a csomagodat, vagy utánvéttel! Bárhogy legyen, megoldjuk! :)

Szerezd meg ezt a hátizsákot, és vidd magaddal mindenhova!

Mit kell tudni a ZÜMMizsákokról?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi igyekszünk nagyon gyorsak lenni. Ékszerek esetében tudjuk vállalni, hogy másnap elindul a csomag, és sok esetben 1 de legrosszabb esetben 2 nap alatt odaér. A zsákok picit egyedibbek, hiszen a megadott grafikát akkor fogjuk csak rátenni, amikor a rendelést leadod. A terméket 3 napon belül indítjuk útnak feléd, így legrosszabb esetben 3-4 nap alatt megkapod.

A zsákok 100% polyesterből készülnek, és nagyon könnyed, kellemes anyaguk van, ami egyben vízálló is. A nyomat hőpréselési technológiával készül, egy tartós poliuretán transzferfóliából, ami többszöri tisztítás, és külső behatás után is maradandó tud lenni!  Rugalmas, nem kopik le, vagy bomlik szét, így tartósságára mindenképp lehet számítani!

A ZÜMMizéria webáruház formájában műküdik, így nincs lehetőség személyes átvételre! A GLS, MPL házhoz szállítási mód mellett, a különböző csomagautomaták teljes arzenálja elérhető az oldalon!

Nincs semmilyen akadálya. Add le nyugodtan a rendelést, fizesd ki, és írd bele a megjegyzés fülre , hogy mikorra szeretnéd kérni a terméket, és mi úgy indítjuk útnak hogy időben megérkezzen! Ha elfelejtenéd a megjegyzésbe odaírni, keress minket a hello@zummizeria.hu címen!

A hátizsák anyaga vízlepergető, így egy nedves szivaccsal áttörölve tökéletesen meg lehet tisztítani, kimosni nem szükséges. Ha mégis kimosod, akkor maximum 40 fokon tedd, kifordított állapotban!