Miért épp a ZÜMMizer fülbevalók?

Nem mindegy, hogy milyen kiegészítőket viselsz, hisz az önkifejezés nagyon fontos! A MiniZÜMMi fülbevalók nagy előnye, hogy bárhol is viseld biztosan megteszik a hatásukat: cukik, elegánsak, és ezek ötvözete adja egyediségüket is. A legfontosabb, hogy bárhol járj, nagyon jó beszédtéma: ezzel tudsz a legtöbbet tenni a méhekért, ha beszélsz róluk! Tökéletes párosítás lehet a MiniZÜMMi nyaklánccal, vagy karkötőnek, együtt viselve lehetsz a legnagyobb ZÜMMizer nagykövet!

MiniZÜMMi fülbevalók

MiniZÜMMi fülbevaló

Nem csak te nyersz, hanem a méhek is. Hogyan?

Több figyelmet kaphatnak!

Milyen érzés lenne viselni a nyakláncot? A méhek szerint zseniálisan jó, mivel azzal, hogy viseled ők is nagyobb figyelmet kapnak. A ZÜMMizer nyakláncok csillogása beragyogja a méheket is, köszönhetően Neked!

Csinálhatják amihez értenek!

A vásárlásod segítségével repkedhetnek tovább még hosszú ideig, gyarapodhatnak, újabb kis méheket és kaptárokat létrehozva. Van ennél szebb? Ha valamivel, akkor már ezzel nagyon sokat segíthetsz nekik!

Környezeti változások sora kezdődhet!

Biztosan tudod, hogy a növényi eredetű élelmiszereink 70-80%-a a méhek érdeme. Támogatásoddal a környezetvédelem képviselőinek figyelmét is méhekre irányítjuk, így te eheted tovább a finom gyümölcsöket, a méhek pedig repkedhetnek tovább!

Hosszantartó védelem a jövőért!

A méhészek nem csak a mézért tartják ezeket a kis zümmögőket, hanem védelmezik, és gyógyítják is őket. A támogatásunkkal ők is boldogabbak lesznek, védelmezhetik a kis zümmögőket, és gyarapíthatják a méz állományt is!

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

A MINDENNAPOKBAN

Bármilyen eseményen megjelenhetsz a MiniZÜMMi fülbevalókban, mert egyedi, csillogó, és hihetetlen letisztult formákkal rendelkezik.

AJÁNDÉKBA

Van olyan ember a közeledben akinek fontos a természetvédelem, és rajong az egyedi kiegészítőkért? Akkor lepd meg, és tegyetek együtt a méhekért. Nincs ennél szebb :)

KÜLÖNLEGES ESEMÉNYEKRE

Üzleti események, rendezvények, ahol ki kell öltözni? Válassz bármilyen ruhát,  vedd fel a fülbevalókat, és irány az esemény. A sikered garantált!

Légy te is stílusos, légy ZÜMMizer!