Miért épp a

A ZÜMMizer karkötők segítségével stílusos megjelenést tudsz magadnak kölcsönözni, és e mellett egy nemes ügyet is képviselsz.

Ha az utcán sétálsz, és valaki megkérdezi hogy mégis "miért a méhek" akkor máris hatalmas lépést tettél azért, hogy egy sokkal jobb helyzetbe kerüljenek ezek a pici élőlények.

A formáknak köszönhetően biztosan kitűnsz a szürke tömegből, és viseletével igazi ZÜMMizer csapattaggá válsz!

ZÜMMizer karkötők

KAPTÁR KARKÖTŐ

BŐR KARKÖTŐ

Mit nyernek a méhek ha a ZÜMMizer karkötőket viseled?

Több figyelmet!

Milyen érzés lenne viselni a nyakláncot? A méhek szerint zseniálisan jó mivel azzal, hogy viseled, ők is nagyobb figyelmet kapnak. A ZÜMMizer nyakláncok csillogása beragyogja a méheket is, köszönhetően Neked!

Csinálhatják amihez értenek!

A vásárlásod segítségével repkedhetnek tovább még hosszú ideig, gyarapodhatnak, újabb kis méheket és kaptárokat létrehozva. Van ennél szebb? Ha valamivel, akkor már ezzel nagyon sokat segíthetsz nekik!

Környezeti változásokat!

Biztosan tudod, hogy a növényi eredetű élelmiszereink 70-80%-a a méhek érdeme. Támogatásoddal a környezetvédelem képviselőinek figyelmét is méhekre irányítjuk, így te eheted tovább a finom gyümölcsöket, a méhek pedig repkedhetnek tovább!

Hosszantartó védelmet!

A méhészek nem csak a mézért tartják ezeket a kis zümmögőket, hanem védelmezik, és gyógyítják is őket. A támogatásunkkal ők is boldogabbak lesznek, védelmezhetik a kis zümmögőket, és gyarapíthatják a méz állományt is!

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

A MINDENNAPOKBAN

Bármilyen eseményen megjelenhetsz a ZÜMMizer karkötőkben, mert barátságos, cuki és kellően elegáns, hogy bármilyen ruhadarab tökéletes kiegészítője lehessen!

AJÁNDÉKBA

Minden olyan ismerősödnek ideális ajándék lehet, akinek kicsit is fontos a környezettudatosság, szeret csinosan öltözködni, és meg szeretnéd lepni őt bármilyen alkalomról is legyen szó.

KÜLÖNLEGES ESEMÉNYEKRE

Ha valamivel, akkor ezekkel a karkötőkkel ki lehet tűnni a tömegből. Jó beszélgetési alapot biztosít, hisz rengeteg ember nem tud, vagy nem hallott még erről a fontos témakörről!

Légy te is ZÜMMizer, vedd meg a legszebb kaptáros karkötőt!