Minden héten eszedbe jut, hogy valami újdonsággal kellene feldobnod a ruhatárad, de nem tudod mi az?

Stílusos MÉHECSKÉS ékszerek itt!

Dolgozunk a méhek ügyén!

Vannak országok, ahol a méhek munkáját emberek látják el. Nem vicc, a méhek kihalásának ténye kiemelt téma mindennapjainkban. 

Mi itt a  ZÜMMizériánál azon túl, hogy egyedi stílusos ékszerekkel segítünk mindenkit, hogy még kifinomultabb kiegészítőket viselhessen, minden eladott ékszer árának 10%-t felajánljuk olyan szervezeteknek, akik dolgoznak a méhek ügyéért!

Jelenleg a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek adunk minden 10%-t, és közös kampányaink során közösen teszünk azért, hogy Magyarországon ne következhessen be az, ami Nyugaton már probléma…

Érdekelnek az ékszerek!

Miért érdemes a ZÜMMizer ékszerek mellett dönteni?

Tökéletes viselet üzleti alkalmakra, ahol számít a megjelenés!

Színház, mozi, buli, vagy épp csak séta a parkban… mindenhol jól mutat!

Olyan szuper ajándék szeretteinknek, aminek minden nap örülhetnek!

Minden termék vételárából 10%-t a méhek védelmére fordítunk!

Minden alkalomra tökéletesek!

Válaszd ki melyikre vágyakozol!

HELYETT

⭐⭐⭐⭐⭐

Minden termékünk -os vásárlói elégedettséggel rendelkezik!

Rólunk mondták

"Egy gyönyörű és különleges nyaklánccal gazdagodtam, amivel egy olyan ügyet támogathatok, ami sajnos nem kap elég figyelmet. Remélem a ZÜMMizéria segítségével egyre többen fognak rádöbbeni, milyen fontosak is a méhek.
❤️🐝""
H. Dóri
Budapest
"Sok éve már, hogy (mint hál'Istennek oly' sokunk) elköteleztem magam a környezetvédelem ügye mellett, így hatalmas boldogság volt számomra, hogy csatlakozhattam a ZÜMMIzéria remek csapatához. 💛 Immár én is egy gyönyörű MÉHkszer büszke tulajdonosa vagyok, amit minden ismerősöm megcsodál. Szuper kezdeményes, stílusos ékszerek, érdekes információk, csupa gondoskodás és hatalmas gratuláció! 🙂 💛 🐝"
T. Kinga
Budapest
"Nagyon köszönöm a kaptár nyaklánc istenien néz ki, innentől csak ezt hordom! Amikor megláttam hogy van ilyen kezdeményezés, akkor nagyon megörültem neki, de főleg azért, mert minden héten cserélgetni szeretném az ékszereimet (igen tipikus nő vagyok ilyen téren), mégsincs olyan amire azt mondanám, hogy újra meg újra felvenném. Szóval hálás vagyok nektek!  🙂 🐝""
G. Réka
Székesfehérvár
"Sziasztok! Van amit nehéz szavakban kifejezni. Én, aki méhész családban nőttem fel, tudom hogy mennyire de mennyire fontosak ezek a kis szépségek. Köszönöm hogy felhívjátok rájuk a figyelmet, na meg azt is, hogy a nyaklánccal amit tőletek rendeltem, én is felhívhatom még inkább! Nagyon tetszik minden ékszeretek, várom a következőket, tuti rendelek még! <3 Üdv Petra"
K. Petra
Debrecen